Ugnspannkaka med bacon

Standard

Wow vad denna blev bra!  Utan mjöl och med keso för extra mättnad och protein så blev denna en kanonmiddag som även barnen älskade. Smakade precis som vanlig ugnspannkaka! 


Ugnspannkaka med bacon 

2 paket bacon 

500 g minikeso 

4 ägg

1, 5 msk fiberhusk 

1 dl mjölk 

Lite salt

Gör så här:

Värm ugnen till 225 grader.

Blanda keso, ägg, mjölk och fiberhusk i en skål och mixa sen med en stavmixer.  Salta lite. 

Smörj en ugnsform och häll ner smeten i den. Stek sedan baconet och häll ner i smeten. Grädda i ca 20 min eller tills g den fått lite färg

Orginalrecept från 56kilo.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s