Parisare med ägg och bostongurka

Standard
Parisare med ägg och bostongurka

Så enkelt, billigt och ungarna gillar det. Med nötfärs och ägg till så är det enkelt att hålla uppe proteinhalten och man kan ta low carbbröd om man vill

image

Parisare med ägg och bostongurka
1 kg nötfärs
0, 75 dl ströbröd
1, 5 dl mjölk
2 tsk salt
2 tsk lökpulver
2 tsk kött och grillkrydda
Svartpeppar

16 skivor bröd av valfri variant

Servera med stekt ägg och bostongurka
Eller ketchup och hamburgerdressing så blir det lite som hamburgare 🙂

Blanda ihop allt utom färsen och låt svälla lite. Blanda i nötfärsen och blanda.

Lägg ut bröden på ett bakplåtspapper på en plåt och smöra lite på båda sidorna. Klicka sedan ut färsen och tryck ut färsen i kanterna ordentligt.

Jag gjorde hälften på vanligt rostbröd och hälften på små tortillabröd jag hittade vilket var jättegott oxå. ..

Grädda i 250 g i 10-15 min tills köttet fått färg och brödet blivit lite knaprigt.

image

image

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s