Klassiska köttfärsbiffar med potatis, gräddsås och lingonsylt

Standard

En klassiker som är svår att slå i sin enkelhet. Dessa biffar blev i toppklass och allt var slut innan jag kom på att ta bilder på dem tyvärr..

Sitter och läser massa mat och grillrecept och att ha en gnutta vinäger i marinad, köttfärssås och köttfärsbiffar lägger till en ny nivå smak som jag bara älskar!

Köttfärsbiffar
800 g nötfärs eller blandfärs
0, 75 dl ströbröd
1, 25 dl mjölk
0,5 tsk kött och grillkrydda
2 tsk vitvinsvinäger
0,5 dl ketchup
1 tsk salt
1 tsk lökpulver
1 tsk vitlökspulver
Svartpeppar

Blanda ihop allt utom nötfärsen och låt stå några minuter. Blanda ner färsen och forma till biffar och stek sedan biffarna på medelhög värme tills de är genomstekta.
Servera med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt för en underbart god middag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s