Äpplen i ugn med kanelcrunch

Standard

Supersnabbt och supergott! Barnen äter typ 3 äpplen var om dagen… men de äter inte hela äpplena så jag har kylen full av halvätna äpplen som jag gör gröt på och idag testade jag en mellanmålsvariant.

image

1 äpple
2, 5 msk sukrin gold
0.5 dl havregryn
1 tsk kanel
1 msk whey vanilj proteinpulver
1 msk minilätta
Lite salt

In i 175 grader i ca 15- 20 minuter.
Skulle nog vara väldigt gott med vaniljkvarg, men det hade jag tyvärr inte hemma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s