Crockpot – Lasagne med keso

Standard
Crockpot – Lasagne med keso

Skulle vara borta hela dagen och var sugen på lasange så jag hittade detta recept på Linns hemsida och den var en
Jag var lite orolig att lasangen skulle rymma ur pottan- så full var den när jag började, men det gick bra.

image

image

Antar att vätskan som blir sugs in i plattorna.

Med riven parmesan på toppen blev detta riktig vardagslyx!

Ingredienser:
1 kg nötfärs
2 vitlöksklyftor
1 gul lök
2 köttbuljongtärningar
2 burkar krossade tomater
3- 4 msk Tomatpuré
Worcestershiresås
Salt
Peppar

Lasagneplattor

125 gram Mozzarella
500 gram MiniKeso

Parmesan på toppen

Stek lök och färs i en stor panna.

image

Häll i tomater, buljongtärningar och krydda med tomatpure, Worcestershiresås och kryddor. Pressa ner vitlöksklyftorna.Låt koka ihop.

Mixa keso och mozzarella med en stavmixer och salta lite.

Varva köttfärssås (längst ner) med lasagneplattor och kesoröra tills du har fyllt pottan och har köttfärssås längst upp.

image

image

Jag körde på låg i 7 h med det går säkert bra med hög i ca 4-5 timmar.
Sista timmen la jag på riven ost. Blandade vanlig hårdost med parmesanost. Mums!!!

image

Annonser

One response »

  1. Pingback: Crockpot- Köttfärssås 3.0 | Lindas mathörna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s