Färska pastarullar med fetaröra

Standard

1 pkt färska lasagneplattor

250 g minikeso
1 pkt fetaost
1 dl fraiche 8 %
1 vitlöksklyfta
Salt och peppar

Tomatsås
1 burk krossade tomater
1 grönsaksbuljongtärning
2 msk tomatpure

Mixa fraiche, keso och fetaost med vitlöksklyfta och salt och peppar.

Koka upp tomaterna och lägg i buljongtärning och tomatpure.

Lägg kesoröran på lasagneplattorna och rulla ihop. Häll tomatsåsen över och in i ugnen i 200 grader i 15- 20 min.

Glömde såklart fota.. men det var väldigt gott 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s