Crockpot – En klassisk kalops

Standard

Ibland är det enkla det godaste. Och i pottan så sköter sig maten själv och det behövs bara koka potatis…

Kalops i potta
1 kg nötkött
200 g morötter
150 g färska rödbetor
2 gula lökar
1 köttbuljongtärning
1,5 dl vatten
2 lagerblad
Salt och peppar

Putsa köttet och skär det i tärningar. Skala och skär morötter, rödbetor och lök i bitar och klyftor. Bryn köttet i en gryta. Lägg kött, morötter, färska rödbetor, lök, smulad buljongtärning och lagerblad i crockpoten. Ställ in på låg i 8- 10 h. 

Servera med kokt potatis och inlagda rödbetor eller vinbärsgele.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s