Köttfärslimpa med tomater

Ibland bara lyckas man med det enklaste som finns…

Tog det som fanns och slängde ihop och åt med gräddsås, kokt potatis, kokta morötter och lingonsylt. Svensk mat när den är som bäst 🙂

Limpan
800 g nötfärs
4 msk ströbröd
1, 25 dl vatten
3- 4 msk tomatpure
1 ägg
1, 5 tsk salt
2 tsk timjan
1 tsk vitlökspulver

1 tomat

Rör ihop ströbröd och vatten först. Sen ska ägg och kryddor i. Rör ihop och forma till en limpa i en ugnsform med lite smör i botten.

Skär tomaten i bitar och tryck in i limpan.

In i ugnen i 30 min i 200 grader

Imorgon blir det limpan med pasta istället…

Annonser

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s