Thailändska kycklingbiffar med risnudelwok

Standard

Massa smak och massa nyttigheter- kan inte bli fel

Biffarna
500 g kycklingfärs
1 ägg
3 salladslökar
2-3 tsk riven ingefära
1, 5 msk japansk soja
0.5 msk fisksås
2 hackade vitlöksklyftor
1/ 2  pressad lime

Wok
Färsk vitkål
125 g risnudlar
1 röd paprika
10 champinjoner
1/2 zucchini
Rapsolja
Soja
Sambal oelek

Mixa allt till biffarna och stek dem i olja
Strimla grönsaker i smala strimlor och koka nudlarna. Fräs grönsakerna och häll på lite soja och sambal och blanda sedan ihop med nudlarna. ..

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s