Lchf kesobröd

Standard

Ett riktigt gott bröd som jag kan tänka mig skulle kunna vara gott med vitlökssmör på till soppa.

Från 56kilo.se kommer detta mumsiga bröd

Kesobröd

3 ägg
1/2 liten burk keso (125 gram)
3 msk kokosmjöl
4 msk mandelmjöl
(om du är nötallergiker ta 5 msk kokosmjöl istället)
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 msk neutral olja- jag tog rapsolja
1 nypa salt

Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer.

Fördela den fasta degen på bakpappersklädd plåt.

Grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter.
Skär sedan i 4 bitar.

Supergoda att rosta med smör, ost och skinka på 🙂

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s