Nyfrälst på persillade

Standard

image

Denna krydda upptäckte jag i somras av en slump när vi var i Dalarna och satt strandade i vår stuga för Vile hade vattkoppor. I stugan vi hyrde hittade jag denna kryddblandning och den går liksom att använda till massor

– Rör ner persillade i lite kvarg och 10% fetaost till en röra och lägg röran på laxbitar. In i ugnen!
– På rotsaker (potatis, sötpotatis, rödbetor och morot) i ugnen… yummy
– I kvargen som en supergod sås till kött eller kyckling. Blanda gärna i lite lättyoghurt så blir såsen lite lösare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s