Lchfbullar med kardemumma

Standard

Blev 7 bullar

4 stora ägg
0,75 ICA sötströ
50 g smält smör
1dl grädde
1 dl kokosmjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk kardemumma

Vispa ägg och sötning poröst. Rör i resten av ingredienserna och låt stå drygt 5 min. Forma till bullar på bakplåtspapper med blöta händer.

Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 25 min.
Jag delade dem på mitten sen och spritsade lite grädde i mitten… voila! Lchfsemlor 😄👍

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s