Biff stroganoff i crockpot

Standard

1 kg högrev
Svamp (jag tog champinjoner och trattkantareller)
2 gula, hackade lökar
2 hackade vitlöksklyftor
3 msk tomatpure
1 tsk worshestershiresås
2 dl vatten
1 köttbuljongstärning

Hacka, blanda och stek svamp och kött. Sätt på låg i 8-10 h. När det är 30 min kvar häll i:
2 msk maizena
2 dl minifraiche

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s